top of page

Word de gezondste versie van jezelf!

Afvallen met TenzinFood

Yoga at Home

Samen naar een gezondere levensstijl

Start met afvallen onder begeleiding van een professioneel gewichtsconsulent van TenzinFood.

Hoe werkt TenzinFood?

Het afval- & yogapad bevat 8 bijeenkomsten, waarbij wordt stilgestaan bij het bereiken van een gezond gewicht en bewustwording van jouw lichaam en geest. Elke bijeenkomst duurt 90 minuten, waarbij het laatste gedeelte een yogapractice zal zijn. 

1e bijeenkomst

Tijdens de eerste bijeenkomst staan we stil bij jouw verleden met eten, jouw eetgewoontes, wat jouw doelen zijn en hoe we daar kunnen komen. Er vindt antropometrisch onderzoek plaats om vast te stellen wat het startpunt is.

2e bijeenkomst

Tijdens het tweede consult krijg je een gepersonaliseerd maaltijd- en actieplan op basis van jouw eetgewoontes en jouw voorkeuren. Je hoeft dus niet onnodig veel en andere producten te kopen. 

3e bijeenkomst

Het derde consult is het eerste checkmoment: Hoe gaat het? Hoe bevallen de veranderingen die zijn gemaakt? Worden doelen behaald? Tijdens deze bijeenkomst worden eventueel aanpassingen gemaakt. 

4e t/m 8e bijeenkomst

Tijdens de vervolgbijeenkomsten blijven we jouw traject evalueren en blijven jou begeleiden bij jouw levensstijlverandering. Wat werkt? Wat werkt niet? Worden doelen behaald? Ook wordt er tijdens elke bijeenkomst antropometrisch onderzoek gedaan. Want meten is weten!

Slotbijeenkomst
Tijdens de laatste bijeenkomst sluiten we feestelijk af en vieren we de behaalde doelen.

pexels-daria-shevtsova-1458684.jpg

Geen maaltijdvervangers of shakes

Écht eten! Daar gaat het om. Daarom werken wij niet met maaltijdvervangers of shake. Volwaardige voeding met alle voedingsstoffen die jij nodig hebt, dat is ons uitgangspunt.

pexels-polina-tankilevitch-3735476.jpg

Lekker eten én afvallen

Geen enkel product is verboden! Blijf genieten en val tegelijkertijd af. Tuurlijk kun je af en toe genieten van chocola of een gebakje. Dat hoort ook bij het leven.

Gezonde voeding

Leer hoe jij jouw lichaam het beste kan ondersteunen met gezonde voeding. Wij geven jou de informatie die jij nodig hebt om gezondere keuzes te maken én blijft genieten.

pexels-daria-shevtsova-1845287.jpg

Lifestyle verandering

Samen gaan we op zoek naar die levensstijlverandering waardoor jij afvalt, je goed voelt en wat bij jou past! Geen crash dieet, geen quick fix, echte resultaten voor de rest van je leven.

pexels-lumn-1028599.jpg

Allergieën of specifieke eetwensen?
Geen probleem!

Vegetarisch, veganistisch, lactose-intolerent of een andere voedselallergie? Dat is bij TenzinFood geen probleem. Wij leveren maatwerk en houden natuurlijk rekening met jouw voorkeuren en allergieën. 

Pouring Honey

Begeleiding door TenzinFood

Begeleiding door TenzinFood

Wil jij gewicht verliezen?

Wil jij meer energie?

Lekkerder in je vel?

 

Start dan met het afval- & yogapakket van TenzinFood!

Het pakket bestaat uit 10 bijeenkomsten, waarin 

jouw startpunt, doelen ,eetgewoontes en  antropometrisch onderzoek centraal staan.  

Ook krijg je een persoonlijk maaltijdplan afgestemd op jouw wensen en doelen.

Door de combinatie van leefstijlverandering en yoga zal jij nog beter bewust raken van jouw voedings- en beweegpatroon. Hierdoor raak je nog beter gemotiveerd en is de kans van slagen groot!. 

Wat vraagt het van jou?

Ben je klaar om het afval- & yogapad van  TenzinFood te volgen?

Naast een open mind en dus klaar te zijn voor verandering, wordt jouw input tijdens de bijeenkomsten zeer gewaardeerd, zowel door de begeleider als de andere deelnemers. Uiteraard wordt met alle inbreng discreet omgegaan. 
Het hele afval- en yogapad van TenzinFood kun jij volgen voor slechts € 199,-. Je krijgt hiervan een factuur, welke jij kunt gebruiken voor jouw eventuele vergoeding door jouw ziektekostenverzekeraar

Image by LUM3N
bottom of page