top of page
  • Nienke

Bedankt yogi's!


Lieve yogi's,


We gaan samen nog een maandje online verder. Toen wij de yogastudio in juli openden in Leiden hadden we niet verwacht het eerste jaar 2,5 maanden alleen online les te geven. We willen al onze lieve yogi's bedanken voor jullie steun en vertrouwen in TenzinYoga tijdens dit onzekere coronajaar.


Natuurlijk missen wij jullie enorm in de studio. Hoe heerlijk is het om straks weer met elkaar een kop thee te kunnen drinken na onze practice? Maar op dit moment genieten wij vooral van de lessen die we nog wel met elkaar online kunnen volgen. Het is super leuk om jullie vanuit jullie huis te zien mee doen met onze lessen.


Bovendien heeft het online lesgeven ook nog andere leuke bijkomstigheden: we hebben yogi's kunnen bereiken uit alle uithoeken van het land. Noord-Holland, Zuid-Holland én Drenthe! We komen online samen in de les. Hoe bijzonder is dat! Dat was niet gebeurd als we niet online waren gegaan.


De online lessen zullen dan ook blijven, ook na de lockdown! Dus woon je niet in de buurt? Dan is dat geen enkel probleem. Je kunt vanuit je eigen huis genieten van onze lessen.


Tot snel op de mat. In onze studio in Leiden, of online!


Liefs,


Nienke en Lina

TenzinYoga

48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page