top of page
  • Nienke

Creëren

Ontdek hoe yoga jou kan helpen bij het creëren van een leven in Leiden.

Deze week zullen onze yogalessen in het thema staan van 'creëren'. Vorige week hadden we het over loslaten, de volgende stap die we kunnen zetten is het creëren van nieuwe dingen. Loslaten van wat ons niet meer dient, wat we niet meer willen of nodig hebben. Vervolgens het creëren van een levensstijl waar we van kunnen genieten, waar we achter staan en waar je in kunt bloeien.


Yoga is een prachtige practice om meer bewust te worden van hoe je je leven leeft en ook waarom je de keuzes maakt die je maakt. Wanneer stond jij voor het laatst stil bij wat voor een leven jij voor jezelf creëert? Als dat een tijdje geleden is, is het misschien een goed moment om de mat op te stappen. Om eens goed te voelen. Om bewust te worden.


Iedereen verdient een leven waar zij van geniet. Ook jij! Maar soms is het lastig om afstand te doen van die automatische piloot en zelf actief achter het roer te gaan staan. Door mindful om te gaan met je ademhaling, de manier waarop je beweegt en door meer ruimte te creëren in je lichaam ontdek je wat voor een kracht jij in je hebt om ook buiten de mat het heft in eigen handen te nemen en een leven te creëren waar jij van geniet.


Wat zou jij graag willen creëren?

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page