top of page
  • Nienke

Eerste maand open

Op 18 juli 2020 opende TenzinYoga haar deuren in Leiden. Wat een geweldige maand is het geweest. Helemaal in deze ongewone tijd was het extra spannend om dit nieuwe avontuur aan te gaan. Toch voelde het als het juiste moment om onze deuren te openen voor alle yogi's in Leiden. En wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan!


We zijn inmiddels een maandje verder en zijn zo enorm verrast door de hoeveelheid leuke nieuwe yogi's we hebben leren kennen. We hebben genoten van de eerste lessen in de studio en van de vele koppen thee die we al met jullie hebben gedronken.


Ook de SUMMER DEAL bleek enorm in trek! 6 weken onbeperkt yoga voor €50,- om nog de laatste weken van de zomer puur te kunnen genieten van inspanning, ontspanning, thee en Tenzin! Het waren heerlijke weken met echt zomerse temperaturen. Ook toen het buiten 31 graden was hebben we nog een krachtige vinyasa les geleid. Zo fijn!


Inmiddels zijn die temperaturen achter ons en kijken we uit naar het begin van het nieuwe schooljaar. Lekker een ritme oppakken na de zomer. Met meer ontspanning en meer yoga. Doe jij met ons mee?


Lieve yogi's bedankt voor de eerste fantastische maand in onze nieuwe studio.Wij hebben zin in alle avonturen die nog gaan komen.
7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page