top of page

Nieuw: Tenzin Online


Vanaf vandaag introduceren we iets nieuws bij TenzinYoga: Tenzin Online. Een speciaal abonnement om te genieten van onze yogalessen vanuit je eigen huis. Voor slechts €30,- per maand kun je ongelimiteerd onze lessen volgen! Ideaal voor als je niet in de buurt van de studio woont, of liever yoga beoefent thuis.


Ben je al een yogi bij ons? Dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de online stream! Deze zit automatisch inbegrepen in jouw abonnement.


Deze week beginnen we iedere dag 1 les te streamen. Eventueel dat we dit later aanvullen met meer lessen! We zullen werken met Google Meet.


Hoe gaat het te werk? Boek op ons lesrooster jouw online les. 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je een e-mail met daarin de link naar de Google Meet. Let op: de les vangt pas aan op het moment dat de les ook in de studio start. Het kan dus zijn dat je beeld tot de begin tijd van de les zwart blijft.

Toch problemen? Stuur ons dan een mailtje naar info@tenzinyoga.nl Tijdens de les hoef je je camera en microfoon niet aan te zetten.


Wat betekent dit voor de lessen in de studio?

Niks! Doe je live mee met een les? Dan ben je niet in beeld te zien voor de yogi's thuis.


Tot snel, online of in de studio!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page