top of page
  • Nienke

Slow Flow Special November


Inmiddels is het November en zijn we ook online te vinden! Sinds de nieuwe maatregelen in verband met COVID-19 zijn er een aantal aanpassingen geweest in de studio: tot 19 november is er plek voor 1 yogi in de studio en kun je de lessen online volgen via de livestream. Wat een bijzondere ervaring om jullie thuis door jullie practice te leiden! Wij willen jullie bedanken dat jullie ondanks COVID de weg naar onze studio en de livestream weten te vinden. 


Ook in november zullen we een Yoga Special organiseren. Deze keer zal het een Slow Flow Special zijn met het thema: Slowing Down. Een les van anderhalf uur met een heerlijke langzame practice, waarbij we aandacht zullen besteden aan verschillende poses en deze zullen uitwerken. Daarnaast zullen wij een korte schrijfmeditatie doen op basis van een gedicht met betrekking tot de Tao Te Ching.


Ben je niewsgierig geworden? Schrijf je snel in!


This month we will also organise a Yoga Special. This time with the theme of: Slowing Down. It will be a Slow Flow class of 1,5 hours, focussing more time on certain postures and building them up. We will also do a short writing meditation a poem about the Tao Te Ching.


Don't want to miss out? Book your spot online!


28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page