top of page
  • Nienke

Yin Yang Special: Herfst

Op zoek naar yin yang yoga in Leiden? Ontdek tijdens onze Yin Yang Special op 22 oktober 2020 om 20:00 wat Yin Yang Yoga voor jou kan betekenen.


"Autumn, the season that teaches us, that change, can be beautiful"

Wat is Yin Yang Yoga?

Tijdens een Yin Yang les wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. De les begint met een deel slow flow. Het lichaam bouwt spierkracht en energie op. Vervolgens is er een deel met yin houdingen. Het lichaam kan ontspannen en hierbij wordt het bindweefsel gestimuleerd.


Yin Special 22 oktober 2020

Op 22 oktober 2020 om 20:00 geven wij een Yin Yang Yoga Special in onze studio. Dit is een Yin Yang Yoga les van 1.5 uur, extra lang genieten dus! Yin Yoga vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Herfst is in de Traditionele Chinese Geneeskunde verbonden aan het metaal element, het zintuig reuk en de dikke darm- en longmeridiaan. In deze Yin Yang les zullen we werken met deze twee meridianen en een geurbeleving toevoegen aan onze practice. 

Zien we je dan? En natuurlijk sluiten we de les af met een heerlijke savasana (eindontspanning).

Heb jij al zin in deze Yin Yang Yoga Special?


Je kunt jezelf op ons online lesrooster inschrijven. Je kunt je inschrijven met een geldig abonnement, strippenkaart of deze les als losse les boeken.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page