top of page
  • Nienke

Yin Yoga Special: creërenOp zoek naar yin yoga in Leiden? Ontdek tijdens onze Yin Special op 24 september 2020 om 20:00 wat Yin Yoga voor jou kan betekenen.


Wat is Yin Yoga?

Yin Yoga is een yogavorm waarbij houdingen voor een langere tijd worden aangehouden. De meeste houdingen worden zittend of liggend uitgevoerd, waarbij iedere houding gemiddeld 3 tot 5 minuten wordt aangehouden. Tijdens de houdingen laten we ons lichaam zoveel mogelijk ontspannen. Op die manier kunnen we ruimte geven aan ons bindweefsel en onze gewrichten. Naast het feit dat Yin Yoga goed is voor ons lichaam, is Yin Yoga ook erg goed voor onze mentale gezondheid. Door in elke houding spierspanning los te laten en de ontspanning te blijven opzoeken, is Yin Yoga ideaal voor het verminderen van stress en spanning.


Yin Special 24 september 2020

Op 24 september 2020 om 20:00 geven wij een Yin Yoga Special in onze studio. Dit is een Yin Yoga les van 1.5 uur, extra lang genieten dus! Tijdens deze les richten we ons op het thema: creëren. Jij bent degene die de regie heeft over jouw leven; wat voor een leven wil jij voor jezelf creëren? Naast de yin houdingen zullen we ook een schrijfmeditatie doen. Hierbij wordt er vragen gesteld en ga vervolgens schrijven. Je hoeft dit niet te delen met anderen. Het is puur voor jezelf. Om meer mindful te worden van wat jij nu eigenlijk écht wilt! Een schrijfmeditatie en de heerlijke yin yoga is een goed startpunt om een leven te gaan creëren waar jij achterstaat en waar jij van geniet. En natuurlijk sluiten we de les af met een heerlijke savasana (eindontspanning).

Heb jij al zin in deze Yin Yoga Special?


Je kunt jezelf op ons online lesrooster inschrijven. Je kunt je inschrijven met een geldig abonnement, strippenkaart of deze les als losse les boeken.53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page