top of page

Veel gestelde vragen

WhatsApp Image 2021-06-17 at 14.03.08 (8).jpeg
 • Hoe boek ik een les?
  Via ons online lesrooster kun je een les boeken en deze betalen. Maak een account aan op www.momoyoga.nl/tenzinyoga Selecteer een proefles, strippenkaart of abonnement. Boek jouw les. Geniet van jouw yogales!
 • Wat kost een proefles?
  Je kunt 2 proeflessen voor € 15,- kopen. Zo kun je onderzoeken welke yogales het beste bij jou past.
 • Kan ik als beginner terecht bij TenzinYoga?
  Alle lessen zijn geschikt voor beginners. Iedereen is uniek met een eigen skelet- en spierstelsel. De grenzen liggen daarom voor iedereen ergens anders. Daarnaast is Yoga ook geen wedstrijd. Het gaat dus om jouw aandacht voor jouw lichaam, ademhaling en geest.
 • Moet ik mijn eigen mat meenemen?
  Nee, je hoeft niet je eigen mat mee te nemen. In de studio hebben wij hoge kwaliteit matten van Manduka, welke na elke les door ons zullen worden gereinigd. Natuurlijk mag je altijd je eigen mat meenemen, als jij dat prettiger vindt.
 • Wat voor kleding moet ik aan?
  Doe vooral kleding aan die niet knelt. Er is uiteraard speciale yogakleding te verkrijgen, maar een lekker t-shirt met een makkelijke broek volstaat ook. Doe vooral aan waar jij je goed in voelt.
 • Waar kan ik TenzinYoga vinden?
  Je kunt ons vinden aan de Middelstegracht 89G 2312 TT in Leiden. Op het binnenplein van het complex loop je naar ingang 3. Als je op de bel drukt van TenzinYoga, krijg je een toon te horen die aangeeft dat jij de deur kunt openen. Als je de trap oploopt, vind je ons op de 1e verdieping, 1e deur aan de rechterkant.
 • Tot wanneer kan ik me inschrijven voor een les?
  Je kunt je tot 2 uur voor aanvang van een les inschrijven. Mocht je toch nog op het laatste moment mee willen doen, dan kun je ons bereiken via de mail (info@tenzinyoga.nl).
 • Kan ik mij uitschrijven voor de les?
  Je kunt je te allen tijde uitschrijven voor een les. Wel hebben we het verzoek dat je dat op tijd doet, zodat wij ruim van tevoren weten hoeveel deelnemers er zijn en dus hoeveel matten wij moeten klaarleggen.
 • Gaat de les altijd door?
  De les wordt geannuleerd, als er maar 1 deelnemer zich heeft ingeschreven. Je krijgt dan 2 uur van tevoren via de mail hierover bericht. Check dus altijd je mail, voordat je naar de studio gaat.
 • Hoe lang is de opzegtermijn bij een abonnement?
  Een abonnement bij TenzinYoga heeft een opzegtermijn van 1 maand. Wil je je abonnement afzeggen? Dan kun je een mail sturen naar info@tenzinyoga.nl Zeg je abonnement af 1 maand voor de datum dat je abonnement wordt vernieuwd. Bijvoorbeeld: Je hebt je abonnement afgesloten op 1 september. Op 1 juli wil je je abonnement stopzetten. Dan moet je voor 1 juni ons schriftelijk op de hoogte hebben gesteld van jouw uitschrijving per 1 juli. Is jouw uitschrijving niet op tijd bij ons binnen? Dan betaal je nog 1 maand abonnementsgeld.
 • Hoe zeg ik mijn abonnement op?
  Je kunt je abonnement opzeggen door een mail te sturen naar info@tenzinyoga.nl Een abonnement bij TenzinYoga heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zeg je abonnement af 1 maand voor de datum dat je abonnement wordt vernieuwd. Bijvoorbeeld: Je hebt je abonnement afgesloten op 1 september. Op 1 juli wil je je abonnement stopzetten. Dan moet je voor 1 juni ons schriftelijk op de hoogte hebben gesteld van jouw uitschrijving per 1 juli. Is jouw uitschrijving niet op tijd bij ons binnen? Dan betaal je nog 1 maand abonnementsgeld.
 • Zijn er speciale studententarieven?
  Voor studenten hanteert TenzinYoga speciale tarieven, zodat ook studenten de mogelijkheid krijgen om hun yogales te volgen. Deze kun je vinden onder de knop ‘tarieven’ op de homesite.
 • Welke soort yogalessen kan ik volgen bij TenzinYoga?
  TenzinYoga verzorgt de volgende lessen: vinyasa, slowflow, yinyang en yin. De vinyasa is de meest intensieve les, waarbij we ons richten op het stimuleren spieren, balans en conditie. Ook komen altijd de zonnegroeten en staande houdingen aan bod. De slowflow heeft een rustiger tempo, maar is ookl gericht op het creëren van sterke spieren en balans. De YinYang is een combinatie van de vinyasa en de yinyoga. Eerst zal er een actief gedeelte zijn en halverwege de les gaan we over naar yinhoudingen. Tijdens de yinlessen blijf je langer in de houding, waarmee we het bindweefsel proberen te hydrateren en te activeren. Tijdens elke les is er aandacht voor mindfulness, meditatie en een thema.
bottom of page