lessen

Wij bieden verschillende yogalessen aan. 
Al onze lessen zijn geschikt voor beginners.

Meditatie

Yoga Special

Iedere maand organiseren wij een Yoga Special. Dit kan zijn een Yin Yoga Special, Yin Yang Yoga Special, Slow Flow Special of Vinyasa Special. 
Je kunt deelnemen aan de Specials met je abonnement, strippenkaart of als losse les. 

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een krachtige en dynamische yogastijl. Tijdens deze les volgen verschillende yogahoudingen elkaar in een hoger tempo op. Je flowt van de ene houding door in de andere. 
 De naam komt voort uit het Sanskriet en betekent 'op een speciale manier'(vi) 'plaatsen'(nyasa). Tijdens een vinyasa les bouw je kracht en flexibiliteit op. 

Yin Yang 

Tijdens een Yin Yang les wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. De les begint met een deel vinyasa of slow flow, waarin in hoger tempo houdingen worden uitgevoerd. Het lichaam bouwt spierkracht en energie op. Vervolgens is er een deel met yin houdingen. Het lichaam kan ontspannen en hierbij wordt het bindweefsel gestimuleerd.

Slow Flow

Slow Flow Yoga is licht en speels. Het tempo ligt lager dan een een vinyasa les, maar ook hier wordt er bewogen in een flow. Tijdens deze les is er tijd voor vertraging en verdieping van je practice. Een Slow Flow les is de perfecte combinatie tussen lichamelijke inspanning en ontspanning.

Yin Yoga

Yin Yoga is gericht op het versterken en het versoepelen van het bindweefsel, de gewrichten en dieperliggende spieren. Tijdens een Yin Yoga les blijven we voor een langere tijd in een houding, zo'n 3 tot 5 minuten. De meeste houdingen worden liggend of zitten uitgevoerd. 
 Yin yoga helpt daarnaast om spanning uit een diepere laag van het lichaam te halen.