top of page
20230720084808_IMG_0246.jpg

Lessen

Wij bieden verschillende yogalessen aan: van een actieve vinyasa les tot een ontspannen yin yoga les. Vind de yogavorm die bij jou past! 


Al onze lessen zijn geschikt voor beginners.

Vinyasa Yoga

Vinyasa yoga is een krachtige en dynamische yogastijl. Tijdens deze les volgen verschillende yogahoudingen elkaar in een hoger tempo op. Je flowt van de ene houding door in de andere. De naam komt voort uit het Sanskriet en betekent 'op een speciale manier'(vi) 'plaatsen'(nyasa). Tijdens een vinyasa les bouw je kracht en flexibiliteit op. Een Vinyasales is een lichamelijk uitdagende les.

Yin Yoga

Yin Yoga is gericht op het versterken en het versoepelen van het bindweefsel, de gewrichten en dieperliggende spieren. Tijdens een Yin Yoga les blijven we voor een langere tijd in een houding, zo'n 3 tot 5 minuten. De meeste houdingen worden liggend of zitten uitgevoerd. Yin yoga helpt daarnaast om spanning uit een diepere laag van het lichaam te halen.

Slow Flow Yoga

Slow Flow Yoga is licht en speels. Het tempo ligt lager dan een een vinyasa les, maar ook hier wordt er bewogen in een flow. Tijdens deze les is er tijd voor vertraging en verdieping van je practice. Een Slow Flow les is de perfecte combinatie tussen lichamelijke inspanning en ontspanning.

Yin Yang Yoga

Tijdens een Yin Yang les wisselen inspanning en ontspanning elkaar af. De les begint met een deel vinyasa, waarin in hoger tempo houdingen worden uitgevoerd. Het lichaam bouwt spierkracht en energie op. Vervolgens is er een deel met yin houdingen. Het lichaam kan ontspannen en hierbij wordt het bindweefsel gestimuleerd.

Wat onze yogi's zeggen

IMG_0959-2.jpg
marble_BLACK

Julia

De studio is prachtig ingericht en heeft een rustgevende sfeer. Lina en Nienke creëren mooie flows en begleiden je heel goed door de poses.
Mijn favoriet is Yin Yoga. Het is de perfecte combinatie tussen focus, ontspanning en stretching.

bottom of page