top of page
Meditatie

Kinderyoga

Kleine yogi's, grote avonturen!

kinderyoga pagina weebly.JPG

Lenig als katten, sterk als beren.

Kinderyoga omvat coole en grappige houdingen die flexibiliteit en kracht bevorderen, en het voelt als spelen.

Tijger.jpg

Lekker slapen, minder stress.

Zzz... Yoga helpt bij een betere nachtrust. Rustig ademen helpt stress te verminderen.

"Ik kan het!"

Kinderyoga is een vrolijk avontuur waar leren en spelen samenkomen, en foutjes gewoon deel uitmaken van het feest op de mat. Het resultaat? Een groeiend zelfvertrouwen!

Vlinder.jpg

Blij met jezelf
en anderen

Yoga leert kinderen kalm te blijven, zelfs in uitdagende situaties. En samen yoga doen bevordert teamwork en vriendschappen op de mat.

yoga groep 2.jpg

Kinderyoga Workshops

Docent Tarja

Met een liefde voor pedagogiek, yoga, beweging en mindset, maakt ze van yoga een avontuur voor de kleintjes. Tarja is een gepassioneerde professional met een achtergrond in Sociaal Pedagogische Hulpverlening en jarenlange ervaring in de kinderopvang. Met een aanvullende opleiding tot Kindercoach en haar huidige rol als pedagoog bij Centrum Jeugd en Gezin, begeleidt ze met plezier ouders en verzorgers in opvoedondersteuning.

 

Tarja's inzichten komen niet alleen voort uit haar professionele ervaring, maar ook uit haar eigen kindertijd. Ze begrijpt precies wat kinderen nodig hebben met kinderyoga combineert ze al haar passies om opvoeden leuk, leerzaam en kleurrijk te maken voor zowel kinderen als ouders!

  • Instagram
  • YouTube

TenzinYoga

TenzinYoga begon met de droom van een warme en uitnodigende plek waar iedereen zich welkom voelt en helemaal zichzelf kan zijn. 

Bij TenzinYoga draait het niet alleen om een intense 'workout', maar om een practice die liefdevolle aandacht besteedt aan lichaam, ademhaling en geest. Mindfulness, meditatie en filosofie zijn naadloos verweven in onze lessen, waardoor elke sessie een verrijkende ervaring wordt.

Betreed onze studio en voel de serene, verwelkomende sfeer en energie die je gemakkelijk even laat ontsnappen aan de hectiek van alledag. Hier, te midden van rust en sereniteit, is het eenvoudig om je volledig op jezelf te concentreren.

 

Wat begon als een droom, is nu uitgegroeid tot een prachtige TenzinCommunity. TenzinYoga is meer dan alleen yoga; het is een hartverwarmende reis waarbij we samen groeien en bloeien."

bottom of page