top of page
  • Nienke

We gaan Back to Basic!

Wil jij starten met het beoefenen van yoga in Leiden? Januari is het perfecte moment om te beginnen! Deze maand zullen we met onze lessen teruggaan naar de basis van yogafilosofie. Ook zijn al onze lessen geschikt voor beginners.


De eerste 10 weken van 2021 zullen we terug gaan naar de basis van yoga filosofie: de yama's en de niyama's. De yama's en de niyama's omvatten de beginselen van de yogafilosofie. Tijdens de eerste 10 weken van 2021 zullen we tijdens de lessen ontdekken wat deze beginselen zijn, hoe ze ons kunnen ondersteunen op de mat en daarbuiten.


In januari maken we een start met onze reis langs de yama's en niyama's bij de eerste 4 yama's; ahimsa, satya, asteya en brahmacharya. Deze gaan over geweldloosheid, waarheid, zelfbeheersing en hebzuchtloosheid. Deze begrippen kunnen nu nog wat abstract lijken, of idealistisch misschien. Wij interpreteren ze eerder als richtlijnen, om ons de weg te wijzen op ons yogapad. Tijdens de lessen deze maand zullen we verder ingaan op wat deze begrippen betekenen en wat jij eraan kan hebben.

Leestip: The Yamas & Niyamas door Deborah Adele. Dit boek is een absolute must en iedere yogis zijn kast. Het diept de begrippen van de yama's en niyama's prachtig uit. Ook gaat de schrijfster in op hoe je deze begrippen kunt toepassen in het dagelijks leven.

Ontdek jij de yama's en niyama's met ons?


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page