top of page

Bedrijfsyoga voor uw organisatie

Wilt u ook graag dat uw werknemers ontspanning vinden naast het werk?
Dan kan Tenzin Yoga veel voor u betekenen. Wij bieden namelijk speciaal voor werkgevers lespakketten voor werknemers aan.

 

Helemaal in deze tijd ongewone crisistijd is het belangrijk dat uw medewerkers stressverlichting vinden naast het werk. Het volgen van yogalessen leidt tot het terugdringen en voorkomen van ziekteverzuim, verhoogt de vitaliteit, kan mogelijke uitval voorkomen en verbetert de productiviteit. 


Daarom is het volgen van yogalessen een goede manier om uw werknemers te ondersteunen.

Yoga voor uw werknemers in onze studio

Uw werknemers kunnen gemakkelijk online de lessen zelf boeken. U heeft daar als werkgever geen omkijken naar. Bij het aanschaffen van een pakket krijgt u daarom van ons een duidelijke instructie van ons boekingssysteem.
Uw werknemers kunnen op deze manier zelf hun tijden inplannen en naar onze studio komen. Op deze manier hoeft u ook geen ruimte binnen uw organisatie te maken voor de yogalessen.

 

Uw medewerkers kunnen ons vinden in het centrum van Leiden aan de Middelstegracht 89G, waar wij goed bereikbaar zijn met auto, fiets of OV. 

 

Tenzin Yoga hoopt voor iedereen een studio te zijn waar je jezelf kunt zijn en niet druk hoeft te maken over prestatie en ego. Wij zijn gespecialiseerd in het verlichten van stress, het brengen van ontspanning en hebben persoonlijke aandacht voor iedereen. 

 

Uiteraard worden onze lessen gegeven in kleine groepjes en altijd op gepaste afstand. Op deze manier kunnen wij blijven voldoen aan de richtlijnen van het RIVM.

Online & in de studio.

Als werkgever wilt u natuurlijk dat u werknemers lichamelijk en mentaal gezond blijven. Uw werknemers kunnen er daarom voor kiezen om onze yogalessen te volgen vanuit hun eigen huis, via de livestream. 

Contact

Heeft uw interesse in een werknemerspakket voor uw organisatie? Vul dan onderstaand formulier in, met vermelding van uw organisatie, hoeveel werknemers u heeft en uw contactgegevens. 

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen,

Bedankt voor de inzending!

6c50178d-5f94-4805-93f4-3fa824b75066_edi
bottom of page